Verder naar bericht

Ramen

Aan uw ideeën geven wij een profiel

Ramen zijn zeer bijzondere architectonische elementen. Zij vormen de verbinding met de buitenwereld en een beschutting tegen weer en wind. Zij moeten betrouwbaar functioneren en daarbij te allen tijde naar buiten en naar binnen bijzonder goed voor de dag komen. Met een uitgebreid programma aan uni-kleuren en houtdecoren bieden wij een individuele oplossing voor elke smaak. De keuze van de kleuren kan harmonisch worden afgestemd op elk huistype en elke gevelarchitectuur.

VEKA het kwaliteitsprofiel

SOFTLINE 82 NL is een dikwandig pro elsysteem dat VEKA volgens de hoogste Europese norm (klasse A conform EN 12608) in Duitsland produceert. Voor de productie van SOFTLINE 82 wordt tot 14% meer materiaal gebruikt dan voor vergelijkbare producten met dunnere wanden (klasse B). De sterke pro elwanden van SOFTLINE 82 NL maken een wereld van verschil! Ze zorgen niet enkel voor een langdurig betrouwbaar functionerend systeem en decennialang wooncomfort.

Schuifraam en schuifdeur

Voor de bouwkundige eisen van veel verschillende Europese markten werd een schuifraam- en schuifdeursysteem ontwikkeld dat vooral geschikt is voor de verwerking van eenvoudige schuifbeslagen. De constructies zijn gebaseerd op het System S 3000, zodat veel aansluit- en hulpprofielen uit dit systeem kunnen worden gebruikt. Bijzondere verstevigingen bij de schuifdeur maken de bouw van zeer grote vleugels mogelijk, waarvan de afdichting door middel van afdichtborstels plaatsvindt.

Interesse?

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Gebruik dan het contactformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.