Verder naar bericht

Fotovoltaik

Fotovoltaïsche installaties – zelf uw stroom opwekken en ervan profiteren.

Wij leveren individuele fotovoltaïsche installaties en dat alles onder één dak – wij bieden u de volledige service
vanaf het verzoek bij het elektriciteitsbedrijf via de levering van de zonnemodules en omvormers, de montage van de installatie op uw dak tot aan de aansluiting van de voltooide installatie op het stroomnet.

SUNNY BOY

Voor kleine en middelgrote systemen

Sunny Boy zonne-energie omvormers vertegenwoordigen de superieure technologische en kwaliteitspositie van ons bedrijf. Ze zijn optimaal geschikt voor toepassing in kleine en middelgrote systemen. Ze overtuigen door eersteklas rendementen, zijn gebruiksvriendelijk en betrouwbaar.

De Sunny Boys zijn meerdere keren onderscheiden – en worden steeds verder ontwikkeld. Onze nieuwe generatie beschikt over innovatieve technologieën, zoals OptiTrac en H5-topologie. Hierdoor worden de apparaten nog efficiënter – zo zorgen ze voor een zeer goed zonne-energie rendement.

Kwalitatieve, efficiënte en hoogwaardige producten.

Canadian Solar (NASDAQ: CSIQ) is een van ’s werelds grootste verticaal geïntegreerde producenten van ingots, siliciumplaatjes, zonnecellen, zonnepanelen, zonne-energie systemen en op individuele wensen afgestemde zonne-energie apparatuur.

Onze producten zijn geconstrueerd voor een maximale rentabiliteit voor onze klanten. Wij creëren waarden door te voldoen aan de strengste internationale kwaliteitsstandaards en door continu in F & E ten gunste van een optimaal celvermogen en een optimale productverbetering te investeren.

Met het branchewijd grootste PV-productassortiment van 0,03 tot 305W bieden alle modules van Canadian Solar toonaangevende prestatietoleranties voor een hoge betrouwbaarheid en een optimaal rendement. Niet voor niets staan wij met een vermogengarantie van 25 jaar borg voor onze producten..

smaLogo

Interesse?

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Gebruik dan het contactformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.