Verder naar bericht

Welkom

Een eerste indruk van wat onze moderne timmerfabriek te bieden heeft, krijgt u hier. Voor meer informatie staan wij u ook graag persoonlijk ter beschikking.

Ramen

Ramen zijn zeer bijzondere architectonische elementen. Zij vormen de verbinding met de buitenwereld en een beschutting tegen weer en wind..

Deuren

Uw wensen en kwaliteitseis staan in onze bedrijfsfilosofie centraal. De combinatie creatieve vormgeving, hoogwaardige materialen en een perfecte functionaliteit waarborgt dat u lang plezier van uw deuren zult hebben..

Wintertuinen

Wij bieden u wintertuinen in de meest uiteenlopende variaties: geïntegreerd, als aanbouw, met zadeldak, hellend dak of zelfs als paviljoen. Al  uw wensen worden gerealiseerd!

Fotovoltaik

Wij leveren individuele fotovoltaïsche installaties en dat alles onder één dak – wij bieden u de volledige service vanaf het verzoek bij het elektriciteitsbedrijf via de levering van de zonnemodules en omvormers..

Overkappingen

Wij maken overkappingen voor alle gewenste ruimtes om beschutte gedeeltes buitenshuis te creëren waardoor u nog meer plezier van uw huis hebt en het optisch wordt opgewaardeerd.

Interesse?

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Gebruik dan het contactformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.