Zum Inhalt springen

Referenzen

Kundenbewertungen

Wauw super kozijnen

Rated 5 out of 5
Juli 24, 2020

in 2016/2017 al met schuurmann kozijnen in contact. Ik heb toen meerdere bedrijven laten komen en uiteindelijk gekozen voor schuurmann kozijnen. Ik heb geen enkele dag spijt gehad. Iedereen uit mijn straat vonden dat wij de mooiste kozijnen hadden. En dat terwijl wij in de zuid Holland aan de kust wonen. En dat tegen hele mooie prijs. Gevolg.. mijn kapper/ vrienden/ andere vrienden/ kennissen/ en zelfs een verzorgingstehuis heeft schuurmann kozijnen benaderd. Allen tot tevredenheid. Schuurmann kozijnen is echt een aanrader!

e. Van den berg

Geweldige service en plaatsing van kunststof kozijnen en deuren

Rated 5 out of 5
Mai 8, 2020

Na op het internet gezocht te hebben naar kunststof kozijnen en deuren, zijn wij uitgekomen bij Schuurmannkozijnen.nl.
Na een fijn contact met de vertegenwoordiger, die ons op een fijne manier aangaf hoe alles in zijn werk zal gaan. Zijn we in zee gegaan met Schuurmannkozijnen.
De gehele installatie verliep op een soepele wijze waar men zeker dacht aan het interieur van het huis. Men zorgt ervoor dat alles zo schoon mogelijk werd geplaatst en ook schoon werd achter gelaten.
Het is zeker een aanrader om je kozijnen en deuren te laten vervangen door dit bedrijf.

E.R. Geway

Interessiert?

Haben Sie Fragen oder möchten sich ein kostenloses Angebot erstellen lassen? Bitte benutzen Sie das Kontaktformular, um uns Ihr Anliegen mitzuteilen. Wir nehmen dann umgehend Kontakt mit Ihnen auf.