Skip to content

Referenzen

Kundenbewertungen

ERG TEVREDEN met onze SCHUURMAN kozijnen.

5,0 rating
August 20, 2020

Complimenten voor het gehele traject, vervangen kozijnen. Onder en boven verdieping waarbij aan de achterzijde boven, ingebouwde rolluiken. Super!
Van het begin, offerte stadium, tot de afstersales periode. Zeer betrouwbaar in afspraken en nakomen van afspraken. CHAPPOO!! Daardoor erg service gericht en de klant is koning. Jullie begrijpen, wij zijn super tevreden en geven hierbij een dikke 9.
Mooi was de montagebus met Schuurman Kozijnen er op. De straat was meteen op de hoogte dat Schuurman nieuwe kunststof kozijnen had. En inderdaad, zoals overige ervaringen: Natuurlijk de mooiste in de straat!

Jan Schuurman

Mooie raamkozijnen

5,0 rating
August 12, 2020

Een hele fijne vertegenwoordiger, iemand die heel duidelijk is en 100% achter zijn product staat.
Toen de kozijnen geleverd waren wisten we dat we een goede keuze gemaakt hadden. Mooie kwaliteit en die houtprint waar we voor gekozen hadden is een echte aanrader. Ook de monteurs hebben netjes de ramen geplaatst en heel erg netjes de afwerkingen gedaan.

Agnes

Interessiert?

Haben Sie Fragen oder möchten sich ein kostenloses Angebot erstellen lassen? Bitte benutzen Sie das Kontaktformular, um uns Ihr Anliegen mitzuteilen. Wir nehmen dann umgehend Kontakt mit Ihnen auf.